ΠΟΙΟΙ ΕΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΜΑΣΤΕ
22 Ιουν
2016

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων με διάθεση και όρεξη για κάθε τι δημιουργικό. Ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιούμαστε και η ταχύτατα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή τεχνολογία, ευνόησε την επαγγελματική μας πορεία, με αποτέλεσμα να μας τιμούν με την προτίμησή τους πλήθος επιχειρήσεων από πολλούς και διαφορετικούς εταιρικούς κλάδους.

Έτσι, μετά από 22 χρόνια παρουσίας στο χώρο του marketing και της ψηφιακής τεχνολογίας, βρισκόμαστε σε θέση να αναλάβουμε εξ' ολοκλήρου τη διαδικτυακή παρουσία οποιασδήποτε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους και απαιτήσεων. Προχωρούμε δε και σε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως η κατασκευή προγραμματιστικών εφαρμογών, οι φωτογραφήσεις και επεξεργασία σειρών προϊόντων ή και μοντέλων, η δημιουργία υλικού αρχείων media & animation, μεταφράσεις κειμένων, και γενικότερα ένα πλήθος ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Συγχρόνως, με την επιτυχημένη εμπλοκή μας σε έργα επιχειρήσεων του εξωτερικού, αναπτύξαμε μεθοδολογία και τεχνογνωσία σε εξελιγμένο επίπεδο, η οποία και μας επέτρεψε να λάβουμε τιμητική συμμετοχή σε δραστηριότητες οργανώσεων και κοινοτήτων του ψηφιακού χώρου.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ »