ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ

Συχνές και σημαντικές ερωταπαντήσεις σχετικά με τις γραφιστικές εργασίες. Εάν η ερώτησή σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, μή διστάσετε να μας την απευθύνετε απευθείας. Θα χαρουμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση, ενώ ταυτόχρονα θα μας βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε το παρόν ευρετήριο λύσεων.

Στην περίπτωση που υπάρχου σαφείς οδηγίες ως προς το τι ακριβώς θέλετε να παρουσιάζει το νέο σας λογότυπο, ο σχεδιασμός του είναι ζήτημα μερικών ημερών. Οι περιπτώσει αυτές είναι αρκετές, και συνήθως αφορούν σε επανασχεδιασμό (Re-branding) ή καθαρή απόδοση της υφιστάμενης ιδέας του πελάτη μας.

Σε αντίθετη περίπτωση, εφόσον δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από μέρους σας, η κατασκευή του λογοτύπου δεν είναι προϊόν συγκεκριμένων διαδικασιών και απαιτεί φαντασία και έμπνευση από το δημιουργό της, αλλά και μελέτη από το τμήμα marketing ως προς την εμπορικότητά του. Για το λόγο αυτό δεν μπορούμε να παρέχουμε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για τη δημιουργία του.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Η i-pins είναι από τις λίγες εταιρίες που έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν βασικό κατάλογο υπηρεσιών. Μέσα από πολυετή εμπειρία καταφέραμε να κοστολογήσουμε τις βασικές ανάγκες σε σχέση με τις δραστηριότητές μας και έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ξεκάθαρη κοστολογική εικόνα στους πελάτες μας. Η λογική της "χρέωσης αναλόγως της οικονομικής επιφάνειας του πελάτη" δεν αντικατοπτίζει τη δική μας τακτική. Σαφώς και οι εκάστοτε ανάγκες είναι διαφορετικές κατά περίπτωση γεγονός το οποίο εξετάζεται παράλληλα με το αρχικό κόστος.

Ωστόσο οφείλουμε να παρέχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα στον υποψήφιο πελάτη μας ώστε να είναι γνώστης τουλάχιστον του βασικού κοστολογίου. Ως εκ τούτου, παρέχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης στον τιμοκατάλογό μας ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να "χτίσετε" μόνοι σας το σύνολο της παραγγελίας σας, προσθέτοντας υπηρεσίες σε αυτήν. Ο κατάλογος υπολογίζει αυτομάτως το τελικό κόστος, το οποίο στη συνέχεια εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν αποκλίσεις. Το τελικό κόστος προκύπτει μετά από προσωπική επικοινωνία και βασίζεται στο κόστος του καταλόγου κατά προσέγγιση.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Η κατασκευή ενός γραφιστικού έργου σχεδιαστικά έχει ένα συγκεκριμένο εφάπαξ κόστος όπως αυτό θα συμφωνηθεί με τον πελάτη με βάση τον τιμοκατάλογό μας. Λοιπές χρεώσεις (κόστος προβολής banner, εκτύπωση εντύπου κτλ) αφορούν σε ξεχωριστές υπηρεσίες.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Εφόσον το έργο που παραδίδουμε συνάδει απολύτως με τις αρχικές απαιτήσεις του πελάτη, δεν παρέχεται κανενός είδους εγγύηση για τις γραφιστικές μας υπηρεσίες. Εάν ανήκετε ήδη στο πελατολόγιό μας, παρέχουμε τη δυνατότητα αλλαγών και τροποποιήσεων των γραφιστικών αρχείων σας σε μελλοντικές σας απαιτήσεις με ειδικές τιμές.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Φυσικά και μπορείτε να πουλήσετε ή να μεταβιβάσετε τα αρχεία σας. Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί είτε να τα προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες τροποποιώντας το περιεχόμενο, ή να απευθυνθεί σε εμάς για το σκοπό αυτό. Σε κάθε περίπτωση, η πνευματική ιδιοκτησία των αρχείων (Κατασκευή και σχεδιασμός) εξακολουθεί να ανήκει στην i-Pins. Ως εκ τούτου έαν και όπου υπάρχει η επωνυμία μας στο σχέδιο δεν επιτρέπεται να αφαιρεθεί ή να τροποποιηθεί χωρίς τη δική μας πρότερη έγκριση.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Πρόκειται για δύο διαφορετικές μεθόδους απόδοσης χρωμάτων από τα σχεδιαστικα προγράμματα:

Το RGB (Red, Green, Blue) είναι συνηθέστερο στις διαδικασίες σχεδιασμού και απόδοσής του σε ηλεκτρονικά μέσα, και γι αυτό χρησιμοποιείται περισσότερο στη σχεδιασμό ιστοσελίδων.  

Το πρότυπο CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) προτείνεται για χρήση σε έργα προς εκτύπωση, καθώς οι εκτυπωτικές μηχανές αντιλαμβάνονται καλύτερα το συνδυασμό αυτών των χρωμάτων.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team