ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συχνές και σημαντικές ερωταπαντήσεις σχετικά με τις προγραμματιστικές λειτουργίες που εφαρμόζουμε. Εάν η ερώτησή σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, μή διστάσετε να μας την απευθύνετε απευθείας. Θα χαρουμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση, ενώ ταυτόχρονα θα μας βοηθήσετε να εμπλουτίσουμε το παρόν ευρετήριο λύσεων.

Φυσικά και μπορείτε να πουλήσετε ή να μεταβιβάσετε το πρόγραμμά σας. Σε κάθε περίπτωση, η πνευματική ιδιοκτησία του προγράμματος (Κατασκευή και σχεδιασμός) εξακολουθεί να ανήκει στην i-Pins. Ως εκ τούτου έαν και όπου υπάρχει η επωνυμία μας στο πρόγραμμα δεν επιτρέπεται να αφαιρεθεί ή να τροποποιηθεί χωρίς τη δική μας πρότερη έγκριση.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Το Πρότυπο είναι ένα αρχείο που εξυπηρετεί ως σημείο εκκίνησης για ταχύτερη δημιουργία αντιγράφων του ίδιου σχεδιασμού. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη ένα απλό αρχείο κειμένου (word) του οποίου το στυλ έχετε ήδη διαμορφώσει αναλόγως των αναγκών σας και να το αναπαράγετε κάθε φορά που επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα νέο αντίστοιχο αρχείο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Πρότυπα στη σελίδα μας.

on Κυριακή Ιουνίου 26 by i-Pins team

Στη γενικότερη μορφή του ο προγραμματισμός αποτελεί ένα πολυδιάστατο χώρο του οποίου οι προεκτάσεις ποικίλουν αναλόγως του έργου το οποίο η κάθε γλώσσα καλείται να εκπληρώσει. Η πληροφορική διαθέτει πολλές γλώσσες υπολογιστή, η κάθε μία εκ των οποίων έχει τις δικές της δυνατότητες. Java, PHP, Ruby, C++, C#, Sql, Python, Perl, Javascript - για να αναφέρουμε μόνο μερικές από αυτές.

Έτσι, για την κάθε χρήση είναι ουσιώδες να επιλεγεί η κατάλληλη γλώσσα. Μια εξειδικευμένη εφαρμογή, ένα πρόγραμμα αποκλειστικά σχεδιασμένο για εσάς και την επιχείρησή σας, ένα υπολογιστικό ή λογιστικό πρόγραμμα, μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, σχεδόν ότι μπορείτε να φανταστείτε είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί στα όρια του προγραμματισμού. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για να επιλέξουμε την κατάλληλη γνώσσα για το έργο σας, να κοστολογήσουμε αλλά και να προτείνουμε όποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν με γνώμονα πάντοτε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

on Παρασκευή Ιουλίου 15 by i-Pins team

Σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε στα πλαίσια του προγραμματισμού είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, συνδυάζοντας την κατάλληλη γλώσσαα με την γνώση και την εμπειρία του προγραμματιστή. Παράλληλα, τα τμήματα του κώδικα "ντύνονται" με τη βοήθεια του γραφίστα για αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα και τέλος εάν είναι απαραίτητο, το έργο δέχεται το τελικό "φιλτράρισμα" από τον marketer που είναι υπεύθυνος για την εμπορικότητα του προγράμματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρτιο εμπορικό πρόγραμμα ή εφαρμογή με άριστες εμπορικές βλέψεις και δυνατότητα προώθησης σε παγκόσμιο επίπεδο. 

on Παρασκευή Ιουλίου 15 by i-Pins team

Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνολογίες μέσω των οποίων δημιουργούνται οι εφαρμογές για τα σύγχρονα "έξυπνα τηλέφωνα". Η χρήση γλωσσών Java ή LUA είναι οι πλέον διαδεδομένες για το σκοπό αυτό, ενώ το όλο εγχείρημα θα πρέπει να τρέχει σε περιβάλλον SDK κατάλληλο για smartphones (π.χ. Android SDK). Η χρήση της Corona είναι επίσης μία καλή επιλογή διότι συνδυάζει τη γλώσσα LUA με SDK, ενώ υπάρχει και η επιλογή της PhoneGap για πιό απλές εφαρμογές.

on Παρασκευή Ιουλίου 15 by i-Pins team

Μόνο εάν διαθέτε γνώσεις προγραμματισμού και της συγκεκριμένης γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επέμβαση στην εφαρμογή σας. Σε κάποιες περιπτώσεις τα αρχεία της εφαρμογής ή του προγράμματος που σας παραδίδονται είναι κλειδωμένα προκειμένου να προστατευτεί οποιαδήποτε εξωτερική επέμβαση. Εάν διαθέτε ήδη μία τέτοια εφαρμογή και επιθυμείτε να ξεκλειδώσουμε τα αρχεία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

on Παρασκευή Ιουλίου 15 by i-Pins team