ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
17 Ιουν
2016

Οι σημερινές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο επιτρέπουν πλέον τη χρήση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Όπως αντιλαμβανεται οποιοσδήποτε χρήστης που επισκέπτεται κατά καιρούς διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο, η χρήση φωτογραφιών είναι σχεδόν απαραίτητη αν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον στη σελίδα μας, χωρίς μακροσκελή κείμενα αλλά με φωτογραφίες που "μιλούν" απλώς με μία ματιά. Όμως για εμάς ως σχεδιαστές της ιστοσελίδας, ή εξεύρεση των κατάλληλων φωτογραφιών δεν είναι απλή υπόθεση για διάφορους λόγους.

 

Αρχικά θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Internet καλύπτονται από τα πνευματικά δικαιώματα του ιδιοκτήτη τους, και ως εκ τούτου δεν μπορούμε απλώς να κατεβάσουμε μία φωτογραφία και να τη χρησιμοποιήσουμε στην ιστοσελίδα σας. Πολλές φορές αυτό δεν είναι γνωστό και το υλικό που μας φέρνουν οι πελάτες μας ανήκει σε τρίτους. Για το λόγο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούμε πρέπει να είναι ιδιοκτησίας σας.

 

Για τις πηγές μας, χρησιμοποιούμε διάφορες υπηρεσίες που προμηθεύουν φωτογραφίες έναντι αντιτίμου με την ταυτόχρονη παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ υπάρχουν και αρκετές δωρεάν λύσεις με περιορισμένη όμως ποικιλία. Βεβαίως και πάντοτοτε αρχικά ανατρέχουμε στη δική μας βάση δεδομένων φωτογραφιών όπου βρίσκονται αρκετές χιλιάδες φωτογραφίες των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν σε εμάς.

 

Για ειδικότερες λύσεις, όπως για παράδειγμα μία ιστοσελίδα που εμφανίζει προϊόντα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μία παρουσίαση, ή ακόμη και η προώθηση με παρουσία φυσικών μοντέλων, είναι σαφές ότι απαιτείται ολοκληρωμένη σειρά φωτογραφιών. Εφόσον λοιπόν χρειαστεί, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε επιτόπου παρουσία φωτογράφου είτε στο χώρο σας είτε σε studio. Σκοπός μας είναι να αποφύγουμε ερασιτεχνισμούς και να δημιουργήσουμε σειρές φωτογραφιών αντίστοιχες της ποιότητας της νέας σας ιστοσελίδας, δυναμικές και επαγγελματικές.

Ετικέτες
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ »