United Kingdom flag German flag Greek flag

Οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας

Οργανωση επιχειρησης, πιο ευκολα απο ποτε!

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η οργάνωση της επιχείρησής σας? Πριν από μία δεκαετία η ερώτηση αυτή θα μπορούσε να απαντηθεί με μερικά αρχεία excel στον υπολογιστή σας και μία σειρά φακέλων στο ράφι του γραφείου σας. Σήμερα, ο ανταγωνισμός και η ανάγκη για ταχύτατη προσαρμογή απαιτεί διαφορετικού είδους οργάνωση, η οποία θα προσφέρει στους πελάτες σας πρόσθετες υπηρεσίες και σε εσάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ένας διακομιστής θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντικά βήματα στην οργάνωσή σας.

server

Τι είναι ο διακομιστής;

Με απλά λόγια, ο διακομιστής είναι ένας υπολογιστής ο οποίος είναι προσαρμοσμένος για συγκεκριμένη χρήση. Ο υπολογιστής αυτός βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από ειδικές συνθήκες ψύξης και αερισμού, μέσα σε ένα κέντρο δεδομένων (Data center). Η τοποθεσία του Data Center μπορεί να είναι οπουδήποτε στον κόσμο αλλά προτιμώνται χώρες με ανεπτυγμένο δίκτυο καλωδίων και οπτικών ινών. Ο διακομιστής δέχεται ειδικό λογισμικό και είναι συνεχώς ανοιχτός και συνδεδεμένος στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες.

Οργανώστε την επιχείρησή σας ψηφιακά

  • Επικοινωνήστε, μοιραστείτε αρχεία και επαφές με τους πωλητές και τους υπαλλήλους σας μέσω του Διακομιστή σας οπουδήποτε αυτοί βρίσκονται με ένα κλικ.
  • Διαχειριστείτε το πελατολόγιό σας και την αποθήκη σας εξ' αποστάσεως σε μηδενικό χρόνο, προσφέροντας άμεση ενημέρωση στους εργαζόμενους την επιχείρησής σας αλλά και τους πελάτες σας.
  • Διατηρήστε τις εφαρμογές και τα πολύτιμα δεδομένα σας καθώς και την επικοινωνία σας σε περιβάλλον ασφαλείας.
  • Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά τον διακομιστή σας με χρήσιμες εφαρμογές για την προώθηση και το marketing της επιχείρησής σας.
  • Εγκαταστήστε λογιστικές εφαρμογές που επιτρέπουν την ηλεκτρονική τιμολόγηση, παρακάμπτοντας την πολυδάπανη και χρονοβόρα χρήση του εκτυπωτή.
  • Ψηφιοποιήστε όλο σας το αρχείο, αρχειοθετήστε τα παλαιότερα δεδομένα σας, ορίστε επίπεδα πρόσβασης και βρείτε αυτό που ψάχνετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο.
Δείτε περισσότερες δυνατότητες

Δυνατοτητες

Τι μπορεί λοιπόν να προσφέρει ουσιαστικά ο διακομιστής σας και πως θα ωφεληθείτε άμεσα από αυτό;

Ένας διακομιστής μπορεί να γίνει ο απομακρυσμένος και "σιωπηλός" βοηθός σας επί 24ωρου, ενώ ταυτόχρονα είναι ο πιο σύγχρονος και άμεσος τρόπος για να διαχειριστείτε πολλές από τις καθημερινές σας εργασίες. Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε έτοιμα εγκατεστημένα "πακέτα" εγκατάστασης στο διακομιστή σας, αναλόγως του μεγέθους, της δραστηριότητας και των αναγκών της επιχείρησής σας.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ERP)

Οι περισσότερες σύγχρονες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ήδη κάποιο ERP. Τα συστήματα ERP (Enterprise resource planning) παρέχουν ένα πλήθος λειτουργιών για την παραγωγή, την αποθήκη, το λογιστήριο και τη γενικότερη λειτουργία μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (CRM)

Τα συστήματα διαχείρισης πελατών ή CRM (Customers Relationship management) είναι ένας χρήσιμος και ουσιαστικός τρόπος για να διατηρείτε το πελατολόγιό σας και να οργανώνετε την επικοινωνία, τις προσφορές σας στους πελάτες σας και να επιβλέπετε ή να βελτιώνετε τη γενικότερη απόδοση των πωλήσεών σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιχειρήσεις που επιθυμούν κύρος και ασφάλεια, επιλέγουν να διατηρούν τον έλεγχο των αρχείων και της χρησιμοποιούν επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όχι κάποια από τις webmail λύσεις (π.χ. gmail, yahoo κτλ).

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

Τα αρχεία της επιχείρησής σας μπορούν πλέον να αποθηκεύονται ψηφιακά στον διακομιστή σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο. Ταυτόχρονα σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης, προστατεύοντας έτσι τα αρχεία και τα ευαίσθητα δεδομένα.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Εάν διαθέτετε μία ιστοσελίδα ή ένα ιστολόγιο στο διαδίκτυο, έχετε ήδη μία μικρή εμπειρία στην ονομαζόμενη "φιλοξενία". Στον νέο σας διακομιστή, σας δίνεται η δυνατότητα να φιλοξενήσετε την σελίδα σας αυτή αλλά και πολλές άλλες. Ξεχάστε λοιπόν το κόστος φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας σε εξωτερικούς παρόχους!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Πιθανόν η επιχείρησή σας να περιλαμβάνει ένα τμήμα υποστήριξης για τους πελάτες σας. Είτε πρόκειται για τεχνική υποστήριξη, είτε επιθυμείτε να επικοινωνείτε με ζωντανή συνομιλία (chatbox), ο διακομιστής σας μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτή τη χρήση. Χρησιμοποιήστε τον για να "ζωντανέψετε" την παρουσία σας και να προσφέρετε σημαντικής αξίας υπηρεσίες στο κοινό σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Οι πελάτες σας μπορούν πλέον να εξοικειωθούν με την ηλεκτρονική αναζήτηση των προϊόντων σας, να αναζητούν και να ελέγχουν τη διαθεσιμότητά τους, να "κατεβάζουν" ή να ανανεώνουν τον τιμοκατάλογό σας, ενώ με απλές διαδικασίες μπορούν να στέλνουν ή να ενημερώνουν τις παραγγελίες τους στην επιχείρησή σας. Όλα αυτά ακόμη και εκτός ωραρίου.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Η λήψη online πληρωμών γίνεται πλέον εύκολη με την διασύνδεση των συστημάτων σας σε ασφαλές περιβάλλον SSL μέσω του διακομιστή σας. Οποιοδήποτε script διασύνδεσης με τραπεζικά ιδρύματα και υπηρεσίες διεκπεραίωσης συναλλαγών μπορεί να ενσωματωθεί στις εφαρμογές σας και να λαμβάνετε πληρωμές από τους πελάτες σας αυτομάτως.

ΨΗΦΙΑΚΟ MARKETING

Τα δυναμικά πεδία προώθησης και marketing της επιχείρησής σας μπορούν όλα να συγκεντρωθούν σε ένα σημείο και να "τρέχουν" μέσα από το διακομιστή σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να οργανώσετε καμπάνιες οι οποίες να ενσωματώνουν αυτοματισμούς και θα εμφανίζουν δυνητικούς πελάτες κατευθείαν μέσα στο CRM σας, ενημερώνοντας άμεσα τους πωλητές για τις επερχόμενες ευκαιρίες πωλήσεων.

Για ποιο λογο μια επιχειρηση χρειαζεται διακομιστη;

Εφαρμογες

Για τους διακομιστές μας επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε δημοφιλείς και αξιόπιστες εφαρμογές ανοιχτού κώδικα (Open Source Software). Παραθέτουμε ενδεικτικό λογιστικό εγκατάστασης, ενώ είναι εφικτή και η εγκατάσταση εμπορικών εφαρμογών εφόσον απαιτηθεί.

* Προτείνουμε και υποστηρίζουμε την εγκατάσταση και χρήση εφαρμογών ανοιχτού λογισμικού. Τα ανωτέρω εμπορικά σήματα αναφέρονται ενδεικτικά και ανήκουν αποκλειστικά στους οργανισμούς που τα εκπροσωπούν.

Υπηρεσιες

Κατανοούμε ότι δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με την διαδικτυακή τεχνολογία. Από εμάς δεν θα ακούσετε ευχολόγια, ούτε δυσνόητες τεχνικές ορολογίες. Δουλειά μας είναι να σας καθοδηγήσουμε σε αυτό που η επιχείρησή σας έχει πραγματικά ανάγκη, και όχι σε μία οποιαδήποτε λύση προκειμένου να παραδώσουμε ένα έργο επειδή έτσι μας ζητήθηκε.

Ιστοσελιδες

Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή επαγγελματικών ιστοσελίδων για οποιαδήποτε χρήση, είτε μέσω διαχειριστικών συστημάτων είτε μέσω κατασκευής κατά παραγγελία (custom made). Με πλούσια εμπειρία 25 και πλέον ετών στο χώρο της τεχνολογίας διαδικτύου, είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το πλέον κατάλληλο για τη χρήση που επιθυμείτε. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα σας αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της επιχείρησής σας, και δεν θα χαθεί ανάμεσα στις χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες του διαδικτύου.

E-Commerce

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εμπεριέχει πολλαπλούς και σημαντικούς παράγοντες. Εάν επιθυμείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να αποδώσει, η κατασκευή του από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στο χώρο είναι μονόδρομος. Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να συζητήσετε μαζί μας όλες αυτές τις λειτουργικές λεπτομέρειες που θα καθορίσουν την αποδοτικότητα του καταστήματός σας, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, αλλά και της μελλοντικής του χρήσης.

Εφαρμογές

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις προγραμμάτων, εμπορικών εφαρμογών και συστημάτων CRM & ERP για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να οργανώσουν ψηφιακά τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Με τη δυνατότητα εγκατάστασης σε ιδιόκτητους διακομιστές και την υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, προκύπτει ένα άριστα οργανωμένο αποτέλεσμα που προσφέρει πραγματικές λύσεις.

Φιλοξενία

Στην i-Pins έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εμπορικών εφαρμογών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Με σωστή χρήση και διαχείριση διακομιστών τελευταίας τεχνολογίας και την εγκατάσταση των πλέον αναβαθμισμένων λειτουργικών συστημάτων, μπορούμε να προτείνουμε αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα, τους πόρους ή την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Marketing

Όλο και περισσότερες σύγχρονες επιχειρήσεις στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς το ψηφιακό marketing. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις υποδομές μας, αλλά και την εμπειρία μας στο Digital Marketing, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing, διαφημιστικές καμπάνιες, διαχείριση κοινωνικών δικτύων, email marketing, SEO & SEM, καθώς και πρόσθετες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο του marketing γενικότερα.

Υποστήριξη

Το ζητούμενο πέραν της εγκατάστασης ενός συστήματος, είναι η συνεχής ενασχόληση ενός ειδικού ο οποίος θα διατηρεί και θα ενημερώνει το σύστημα σε σταθερή βάση. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις αυτό ίσως αποτελεί πρόβλημα, είτε λόγω της απαιτούμενης εξειδίκευσης, είτε λόγω έλλειψης χρόνου. Στο ζήτημα αυτό ερχόμαστε να δώσουμε λύση παρέχοντας υπηρεσία πλήρους διαχείρισης των δικτυακών σας εφαρμογών από εξειδικευμένο προσωπικό σε μηνιαία ή ετήσια βάση.

Σχολια πελατων μας

Δείτε τι έχουν να πουν οι πελάτες μας για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Orthodoxian

Orthodoxian EU

Christian art
quote Με τη βοήθεια και την πολύτιμη συμβολή της i-Pins ολοκληρώσαμε το portal που χρησιμοποιούμε για την υποστήριξη των πελατών μας. Η παραγγελιοληψία καθώς και το πρόγραμμα logistics που εγκαταστάθηκε έδωσαν νέα πνοή και ταχύτητα διεκπεραίωσης στις εσωτερικές μας διαδικασίες. quote
quote Χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά σύστημα CRM πριν από περίπου 6 χρόνια. Από τότε, ολόκληρη η δομή των εργασιών μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν μετανιώσαμε που εγκαταστήσαμε τον server μας μέσω της i-Pins αφού η υποστήριξή τους υπήρξε άμεση και αποτελεσματική όποτε κι αν τη χρειαστήκαμε. quote
Elagris

Elagris ML

Organic foods
Biocellar

Biocellar EU

Food store
quote Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του με τις καλύτερες προδιαγραφές, την κατασκευή και την επίβλεψη των ανθρώπων της i-Pins. Χάρη στη βοήθεια και τις χρήσιμες προτάσεις τους για το μάρκετινγκ του καταστήματος, αποκτήσαμε σύντομα ένα αξιόλογο πελατολόγιο.quote
quote Ενημερωθήκαμε από γνωστούς μας για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό της i-Pins. Τους εμπιστευτήκαμε από την αρχή για την κατασκευή, τα γραφικά και την φιλοξενία της ιστοσελίδας μας και μέχρι τώρα η συνεργασία μας μαζί τους είναι άψογη. quote
Ellispontos

Ellispontos GR

Gifts & Crafts

Κεντρα δεδομενων - Data centers

Οι διακομιστές μας μπορούν να φιλοξενηθούν σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, μπορείτε να επιλέξτε την περιοχή ανάλογα με τη χρήση.

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη

Γερμανία

Μόναχο

Βουλγαρία

Σόφια

Ηνωμένες Πολιτείες

Σικάγο

Επικοινωνια

Παρακαλούμε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ελευθερίου Βενιζέλου 3
Θεσσαλονίκη, 54624
Μακεδονία, Ελλάδα

+30 231 231 5448

Επιτυχής αποστολή μηνύματος. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.